Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Pris fra 798 kr

Oplev tre af San Franciscos bedste seværdigheder: den smukke skov Muir Woods, den charmerende kystby Sausalito og det berygtede Alcatraz Island. 

Højdepunkter:
- Spender 2 timer i Muir Woods (Indgangsbilletten er ikke inkluderet, $ 7-10 per person, børn er gratis).  
- Op til en time i Sausalito
- Alcatraz-billet inkluderet
- Kør over Golden Gate Bridge

Formiddag: Muir Woods & Sausalito tur*
Start din dag med en tur til Muir Woods & Sausalito, inkl. foto-stop ved Golden Gate Bridge. Det er en 4-5 timers tur, hvor du får mulighed for at tilbringe mere end to timer i den fantastisk smukke skov, Muir Woods. Du vil have rigeligt med tid til at gå rundt og suge skovens ro til dig og beundre verdens højeste træer, rødtræerne (The Redwoods). Er du der omkring maj eller december, kan du også være heldig at se laksenes kamp mod og med strømmen, mens de kæmper sig frem og tilbage til deres ydeplads. Turen er ideel for dem, der gerne vil gå på opdagelse i skoven unden en stor turgruppe der holder dem tilbage. På tilbagevejen vil vi kører igennem den charmerende by Sausalito, og hvis vi har tid til det, vil vi gøre et stop, så du kan spadserer lidt langs den smukke kyst denne utrolige by har, som også er kendt for sine specialbutikker og kunstgallerier.  

Eftermiddag: Alcatraz Island*
Fuldend din tur med et besøg til de mest kendte fængsel i amerikansk historie. Hvis du er heldig nok til at have dit Alcatraz-besøg planlagt på den samme dag, eller selv dagen efter, så gør dig klar til at opleve et af de mest omtalte seværdigheder i verden, Alcatraz Island. Denne unikke tur inkluderer en 45-minutter præsentation 'Doing Time: The Alcatraz House Tour' med optagelser fra vagter og fanger, der boede og arbejdede på øen. Det tager ca. 2-2,5 timer til tage den fulde tur. Færgen afgår ca. hver 30 minut. 

* Bemærk venligst, at nogle dage er Alcatraz om morgenen og Muir Woods & Sausalito om eftermiddagen. 

Vigtig information: 
- Din bestilling er på forespørgsel, dvs. vi skal have den bekræftet af vores leverandør. Der kan således gå op til 4 dage før vi kan bekræfte din bestilling. Når/hvis bestillingen bliver bekræftet, sender vi din voucher/e-billet til din e-mail adresse.
- Denne tur er inkluderet gratis afhentning på dit hotel i området ved Fisherman's Wharf og Downtown San Francisco. Dit hotel afhentningstidspunkt vil fremgå af din voucher/e-billet, og vil være mellem kl. 8.30-8.30 afhængigt af hvor du bor.
- Bor du ikke på et hotel i området ved Fisherman's Wharf og Downtown San Francisco, vil vi, når vi sender dig din voucher/e-billet, give dig en adresse du skal møde op, samt et mødetidspunkt!
- Efter Muir Woods og Sausalito-turen er du tilbage i San Francisco omkring kl. 13. Du vil blive sat af ved Alcatraz Landing Pier 33, hvor du skal hente din Alcatraz billetter ved Will Call-billetkontoret. Afgangstidspunktet for din Alcatraz tur er booket til et bestemt tidspunkt og er ikke fleksible. Du får det præcise afgangstidspunkt fra din buschauffør/turguide under selve turen til/fra Muir Woods, og den vil være mellem 13:30 og og 15:30.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn fra 11 år og under.

 

Rigtig God 4.0

4.0 1 kundekommentarer
Meget spændende dag

Dejlig skovtur og rigtig sjovt at se de store træer. Alcatraz var spændende og meget interessant. Godt arrangeret tur hvor alt klappede

Hanne, Odense sv
ONS, 22 JUL 2015
4.0

Bestil billetter

Dato
Muir Woods, Sausalito & Alcatraz Info

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Hoteltransfer, Muir Woods, Sausalito & Alcatraz er alt sammen inkluderet i prisen.

Info

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Afhentning ved dit hotel sker mellem kl. 7:30 og 8:30.
Alcatraz Island er utrolig populær, så bestil i god tid!

Vejviser

Vejviser
Turen inkluderer afhentning på hoteller i Downtown San Francisco og Fisherman's Wharf området. Hvis du ikke bor i Downtown eller Fisherman's Wharf-området, skal du møde op ved vores agents Extranomical Tours kontor.

Kort Kort

Dansk
Ticmate
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv