Seværdigheder

Du kan ikke besøge San Francisco uden at besøge en af byens mange seværdigheder, som f.eks. Aquarium of the Bay eller en af de mange andre seværdigheder San Francisco har at byde på. Bestil dine billetter her, og du er sikker på at have billetterne i hånden inden du tager afsted! NB: Salget af indgangsbilletter til disse seværdigheder er endnu ikke startet her på siden, så vi henviser til vores mange sightseeingture, hvor indgangsbilletterne ofte indgår i turen.

Seværdigheder
 
Aquarium of the Bay

Aquarium of the Bay

Besøg Aquarium of the Bay, San Franciscos eneste akvarium med havudsigt, som ligger på Pier 39 i Fisherman's Wharf. Oplev de interaktive bassiner, det helt nye søløve center og gå en tur gennem de næsten en kilometer lange tunneller lavet af krystalklart akryl som holder 2649788.25 l vand fra San Franciscos bugt. Bestil dine billetter her.

Fra 159 kr
Madame Tussauds San Francisco

Madame Tussauds San Francisco

Spring køen over til det verdenskendte voksmuseum Madame Tussauds i Fisherman's Wharf i San Francisco! Tag hele din familie med til masser af sjov for alle aldre. Børn under 4 år har kommer gratis ind!

Fra 166 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv