Contact

Klik på den rubrik der passer bedst til dit spørgsmål, så håber vi du finder svaret på dit spørgsmål. Du kan også prøve vores FAQ. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestilling

Den nemmeste, hurtigste og sikreste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetter online her på siden. Du kan også ringe og få hjælp til din bestilling hos vores kundeservice på telefon 70 14 53 77 (nordisktalende personale), men bestillingen skal du lave selv her på siden. Du kan også sende en mail med dine spørgsmål via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte dig igen hurtigst muligt.

Har du ikke modtaget din e-billet eller voucher? Udfyld formen med e-mailadresse og bestillingsnummer, og vi sender den til dig igen:

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre, afbestille eller annullere betalte og bekræftede billetter i San Francisco, hvilket du også bekræfter, når du accepterer vores bestillingsregler.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nødt til at af- eller ombestille, så e-mail os via kontaktformularen og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Hvis vi får afbestilt eller videresolgt dine billetter, kan det tage noget tid inden du får din refundering. Der kan op til gå 1-2 uger efter datoen for eventet. Hvis det viser sig, at vi kan få afbestilt eller videresolgt dine billetter, kan der blive pålagt et afbestillings- og/eller et gensalgsgebyr pr. billet, der bliver fratrukket din refundering. Hvis dine billetter ikke bliver afbestilt eller videresolgt bliver der ikke pålagt et gebyr.

Afbestillingsdækning

Afbestilling
Afbestillingen skal ske pr. e-mail til helpdesk@ticmate.com inden datoen for eventet, turen, kampen eller besøget af seværdigheden, hvis dækningen skal være gyldig.

Lægeerklæring
En refusion kan kun forekomme med en gyldig lægeerklæring. Senest to uger efter datoen for eventet eller turen, skal vi have modtaget lægeerklæringen sammen med en kopi af din afbestillingsdækning. På lægeerklæringen skal lægens navn, adresse og telefonnummer tydeligt fremgå.
Send lægeerklæringen samt bestillingsbekræftelsen pr. post til vores kontor:
SanFranciscoBilletter.dk ved Ticmate, Magstræde 10C, st, 1204 København K.

Hvis andre end køberen af billetterne afbestiller
Hvis det er andre i selskabet end køberen af billetterne, der bliver nødt til at afbestille, behøver vi, foruden lægeerklæring og bestillingsbekræftelsen, et bevis på, at I skulle med til eventet/turen sammen med køberen af billetterne. Dette kan f.eks. være en kopi af fly- eller hotelbestillingen.

Afbestillingsdækningen dækker ikke:
- Hvis du har glemt at tage voucher/e-billet med til San Francisco.
- Hvis du kommer for sent til eventet/turen, og dermed ikke får adgang til eventet/turen.
- Hvis du fortryder dit køb af billetter.
- Hvis du ikke kan komme med på eventet/turen grundet transport-relaterede omstændigheder, som hverken vi eller arrangøren ikke har skyld i, f.eks. strejke i lufthavnen, blandt flyselskaber eller hos andre offentlige transportselskaber.
- Hvis du kommer for sent til flyet.
- Bliver I syge, ramt af ulykke eller dødsfald, når I er i San Francisco, gælder vores afbestillingsdækning ikke, her henvises til en evt. privattegnet rejseforsikring.
- I tilfælde af naturkatastrofer, så som vulkanudbrud, oversvømmelse, snestorm eller jordskælv.

Pris:
Afbestillingsdækningen koster 5% af totale købssum.

Afbestillingsdækningen dækker:
Du får din billet refunderet, pånær prisen for afbestillingsdækningen, uden selvrisiko, hvis du som har bestilt billetterne, nære slægtninge (ægtefælle barn, søskende eller forældre) eller nogen i dit rejseselskab, der skal med til Los Angeles, rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Vores afbestillingsdækning dækker indtil i fysisk rejser til San Francisco, typisk indtil I stiger på toget i jeres hjemland.

Bestilling af afbestillingsdækningen
Afbestillingsdækningen kan kun bestilles samtidig med dine billetter, og kan ikke bestilles som et separat tilkøb. Afbestillingsdækningen er gyldig fra du har bestilt og betalt. OBS: Summen af afbestillingsdækningen betales ikke tilbage ved en evt. afbestilling af billetter.

Afbestillingsdækningen kan kun dække en gruppe på 8 personer eller mindre.

Din e-mailadresse *
Dit navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din meddelelse
En kopi sendes til din e-mailadresse

SanFranciscoBilletter.dk powered by Ticmate

Dansk filial af Ticmate AB
Telefon: 78 75 53 77
Magstræde 10 C, st
DK-1204 København K
CVR. nummer: 31 79 85 82

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017
Telefon: +46 8 446 808 44

E-mail E-mail 78 75 53 77 78 75 53 77
Ticmate
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv