Vinture

Der er næppe en bedre måde at opleve Nordcaliforniens smukke natur på end at kombinere en tur rundt i området med lidt vinsmagning. Vi tilbyder vinture til Napa Valley og Somona Valley omkring San Francisco, nogle med mulighed for også at besøge Muir Woods.

Vinture
 
Heldagstur til vindistriktet

Heldagstur til vindistriktet

Denne heldagstur til vindistriktet tager dig til det bedste af Californiens velkendte vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger ca. 80 km nord for San Francisco og er kendt som Nordamerikas bedste vinområde. Turen inkluderer 3-5 besøg på forskellige typer vingårde i Napa Valley - fra masseproduktion til mindre butikker. Bestil dine billetter her.

Fra 623 kr
Halvdagstur til vindistriktet

Halvdagstur til vindistriktet

Denne halvdagstur til vindistriktet i Sonoma Valley i Californiens smukke vinregion er den ideelle kombination af vinsmagning på nogle af de bedste vingårde og det fantastiske syn af det skønne Sonoma County. Bestil dine billetter i dag og forbered dig på en tur du sent vil glemme!

Fra 554 kr
Skov- & vintur deluxe

Skov- & vintur deluxe

Vores 'Skov- og vintur deluxe' er en skøn måde at opleve to af San Franciscos mest populære seværdigheder. Om morgenen kan du udforske Redwood Sequoia træerne i Muir Woods, og om eftermiddagen kan du slappe af os smage nogle fantastiske vine, mens turguiden introducerer dig til den smukke vinregion.

Fra 824 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv